NYHEDSBREV – november 2021

NYHEDSBREV – november 2021

SAMLET JULEKASSE

Nu starter forberedelserne til juletiden.
Er tiden knap, har vi samlet en færdig julekasse, som indeholder alt hvad du skal bruge for at sætte dine elever igang med at lave de lækreste julekort. Samtidig kan du få brugt nogle af de mange garnrester som helt sikkert er i gemmerne.

Med forskelige typer garn og det kraftige kvalitets-papir samt de mange muligheder for forskellige motiver, har eleverne rig mulighed for at lave deres eget personlige jule-udtryk. 

I julekassen findes 3 forskellige julemotiver, som er trykt på 3 typer kvalitets-papir: 280g dobbeltkort i str. A6 – guld, hvid og grøn. 

Til hver elev medfølger 6 x dobbeltkort (2 af hvert motiv) samt 1 x syl og 1 x nål.
1 sæt kan med fordel deles mellem 2 elever, hvis der bestilles ekstra nåle.

Hvis I allerede har syle, nåle og restgarner kan kortene også købes alene i klasse-sæt >her.

Find julekassen >her

 

GRATIS JULESKABELONER

Mangler du en mindre juleaktivitet og julehilsen som eleverne kan glæde deres familie og venner med? Vi har designet og sammensat en særlig juleudgave af Grafisk Broderi, med broderede julemotiver på gavemærker.

Hvis I allerede har en syl, en nål og lidt restgarner, er det bare at downloade vores frit tilgængelige PDF-skabelon + vejledning og I kan overføre broderimotiverne til forskelligt karton, pap, kort mv. Giv den også gerne gas med glimmer, perler eller andre festlige materialer.

Find skabelonerne >her

Tilbage til blog