Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Grafisk Broderi

Generelle oplysninger

GRAFISK BRODERI
drives og administreres af FRIDAJOHS I/S
CVR. 38340867
Rørthvej 40
8300 Odder
Danmark
CVR nr.: 37662437
Telefon: 4249 8894 / 2559 9258
Email: kontakt@grafiskbroderi.dk


Betaling og priser

Vi accepterer følgende betalings-metoder:
VISA-Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard

Det er også muligt at betale via faktura/EAN. Send os en mail med din bestilling samt CVR eller EAN nummer på kontakt@grafiskbroderi.dk 

Betalingen bliver trukket på din konto, når ordren er bekræftet. Alle beløb er i DKK Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Vi bestræber os på at afsende alle ordre så hurtig som muligt, men da vi på nogle udvalge produkter er ordreproducerende kan der gå op til 3-10 hverdage, før afsendelse af din pakke. Se specifikke leveringsbetingelser på produktsiderne.

Ved forudbestilte vare påbegyndes afsendelsen som anført på produktsiden. 
Hvis der i én ordre både er varer til direkte levering og forudbestillinger, bliver ordren opdelt i del-leveringer uden ekstra porto beregning. 

Vi leverer i Danmark med GLS pakkeshop eller erhvervslevering. Fragtpriser fra 39 kr. 

Vi sender til hele Danmark og dine varer bliver leveret på leveringsadressen, der er angivet ved bestillingen. 

Vi leverer desværre ikke til udlandet, Færøerne og Grønland via webshoppen, men kontakt os på kontakt@grafiskbroderi.dk og vi vil undersøge mulighederne derigennem.

Levering til pakkeshop: Hvis du ikke henter din pakke indenfor fristen, vil pakken blive returneret til os. Du bedes kontakte os og opgive dit ordrenummer. Du bliver opkrævet et nyt fragtbeløb, da vi skal betale for en ny forsendelse ved genforsendelse. Ikke afhentede pakker som sendes retur betragtes ikke som en fortrydelse af købet. 

Reklamations- og fortrydelsesret

Hos Grafisk Broderi bestræber vi os altid på at levere undervisningsmaterialer og produkter af høj kvalitet, men somme tider kan der selvfølgelig opstå fejl eller mangler. Skulle det ske, er du meget velkommen til at tage kontakt. Vi vil gøre hvad vi kan for afhjælpe fejl eller mangler. 

Reklamation 

Reklamation vedr. fejl og mangler efter varens modtagelse skal meddeles til os i rimelig tid. Her anses max 1 måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation eller manglende dele af ordren. Du kan få varen ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. 

Reklamationsret 

I henhold til den danske købelov har du som forbruger 2 års reklamationsret hvis der opstår et problem. Det betyder at du kan få dine produkter repareret eller ombyttet hvis der opstår fejl eller mangler, som ikke er relateret til forkert anvendelse eller alm. slitage. Hvis relevant vil Grafisk Broderi dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Fortrydelsesret

Som kunde hos Grafisk Broderi har du 14 dages fortrydelsesret på fysiske varer købt i vores webshop. Varerne skal returneres uåbnede og i samme stand som ved modtagelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. De 14 dage regnes fra den dag du modtager ordren. Hvis der er del-leveringer gælder de 14 dage fra den dag du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du ønsker at bruge din fortrydelsesret skal du tydeligt gøre opmærksom på det via mail kontakt@grafiskbroderi.dk inden du sender varen retur til os. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer som er undtaget fortrydelsesretten og som du ikke kan sende retur:
- Varer, som er fremstillet eller pakket særligt efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Digitalt indhold.


Ved returnering, reklamationer og ved brug af fortrydelsesretten sendes til:

Grafisk Broderi
Att.: Christina Christensen
Rørthvej 40
8300 Odder

Der modtages ingen forsendelser pr. efterkrav. 


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget returforsendelsen. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.