PERSONDATA

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. 

Når du afgiver os dine personlige oplysninger for at gennemføre et køb eller for at vi kan yde dig en service samtykker du i at vi indsamler den og kun bruger den af den specifikke årsag.

Når du gennemser vores webshop, modtager vi automatisk din internetprotokol (IP-adresse). Vores platform er Shopify Inc. En e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores undervisningsmaterialer og tjenester til dig. Dine data gemmes via Shopifys datalagring, databaser og det generelle Shopify-program. Dine data er gemt på en sikker server og bag en firewall.

Nyhedsmail: vi kan kun sende dig e-mails om Grafisk Broderi, nye produkter, inspiration og andre opdatering med din tilladelse.

Betalingsgateway på webshoppen er Quickpay og MobilePay. For mere indsigt anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres hos Quickpay.

Analytics: Vores webshop bruger Shopifys analytics til at hjælpe os med at lære om butiksbesøg og de sider, der vises.

Samtykke: Ved at bruge dette websted erklærer du dig myndig til, eller har fået tilladelse af en myndig person til at bruge dette websted.

Hvis du har spørgsmål eller vil: Få adgang til, rette, ændre eller slette personlige oplysninger, som vi har om dig, sende en klage eller bare ønsker mere information, så kontakt os på kontakt@grafiskbroderi.dk